Custòdia del territori

Realitzem acords de custòdia del territori, per preservar i fomentar la biodiversitat

Salvatgines realitza acords de custòdia del territori, per tal de preservar i fomentar la biodiversitat.

PLANTACIONS DE FRUITERS AUTÓCTONS PER A LA CONSERVACIÓ DE L'ÓS BRU

A través d’un acord de custodia s’ha realitzat una plantada d’arbres fruiters autòctons: pomera de Cardós, perera de Baiasca i cirerer salvatge.

Els arbres fruiters són un element clau per a l'alimentació de l'ós bru al Pirineu. Els cirerers salvatges floreixen molt aviat i són dels primers fruits en atreure als óssos a finals de primavera. Les pomes i les peres, són importants per a l'espècie a la tardor, quan tenen que alimentar-se moltíssim abans d'entrar en hibernació.

Part de la plantació la realitzarem els membres de Salvatgines i una altra part servirà per a la realització d'activitats d'educació ambiental on hi participaran grups escolars, grups de campaments, etc.

Com podeu ajudar a aquest projecte? Doncs comprant samarretes de la plantació de fruiters per a l'ós. Aquestes tenen un preu de 12 euros per unitat. Per a demanar-les ens teniu que enviar un correu electrònicc a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i dir-nos quina talla de samarreta voleu. També podeu col·laborar a la plantació fent un apadrinament d'un arbre fruiter per 15 euros anuals.

Imatges

Plantació

Plantació

Plantació

Plantació

Plantació

Disseny samarreta

Col·labora amb la conservació de la fauna


"La naturalesa no és un luxe, sino una necessitat de l'esperit humà, tan vital com l'aigua o el bon pà"

Edward Abbey